TIMEBESKRIVELSER

Vi har en variert timeplan med over 20 forskjellige gruppetimer hver uke. Her finner du en beskrivelse av hva du kan forvente på de ulike øktene våre!

SYKKELSALEN


MORGENSYKKEL Her starter vi rolig med to låter oppvarming sittende, så kroppen får komme i gang på morgenen - før vi tester oss litt mer på 3 oppvarmingslåt. Deretter 5 drag på 3 til 5 minutt med god variasjon i tempo og ulike oppgaver underveis – med 90 sekund pause mellom hvert drag. God mulighet til å ta seg skikkelig ut – eller kjøre litt roligere for de som ønsker det.

SYKKEPULS Intervallbasert sykkeltime med mål om intensitet på 85-95% HF max. Det er 90 sekunder aktiv pause på 75-80% mellom hvert intervalldrag. Lengde på hvert enkelt drag varierer fra 3-6 minutt. Musikken er stort sett inspirert av listepop!

SYKKELINTERVALL Her jobber vi igjennom 4 drag med aktiv pause imellom. Dragene blir tyngre og lengre utover timen, og byr på god variasjon der låtene tilpasser tempo og motstand. En time med energisk pop, med innslag av retro musikk og rock!

FREDAGSPULS Vi sykler oss igjennom 55 minutter med masse energi og variert musikk. Tempo, motstand og lengde på dragene varierer og følger musikken. Bli med på en aktiv start på helga!

ORDFØRERSPINN OS Sykkeltime på 55 minutter på avdelingen vår i Oshallen. Ordfører Runa tar deg med på en intervallbasert økt fylt med variert musikk og godfølelse!

STORSALEN


RYTME & PULS 55En trinnbasert time der energien i musikken driver oss! Variert intensitet med stort sett enkel koreografi. Hovedfokus her er bevegelsesglede!

KJERNEKRAFT 45 En intervallbasert styrkeøkt på 45 minutter med fokus på kjernemuskulatur.

KJERNEFOKUS 45 En morgenøkt som utfordrer hele kroppen, men hvor styrke og kontroll av kjernemuskulatur vektlegges.

BASISBALL RAW 45 Basistime basert på funksjonell styrke med BasisBall. BasisBall Raw skal være med på å bygge opp god fysikk og har fokus på å individualisering av øvelser og nivå. Timen er enkel, hard og utfordrende. Varer i 45 min.

MORGENBASIS 45 En morgentime med fokus på styrke av hele kroppen, med innslag av både kondisjon og bevegelighet. Intensiteten er middels og gir en god start på dagen!

STYRKE 55 Timen varer i 55 minutter. Vi bruker vektstang og jobber oss gjennom hele kroppen. Ingen trinn eller koreografi.

STYRKESIRKEL 45

SENIORTRIM 55 Sykkel- og styrketrening for våre seniorer. Ekstra fokus på balansetrening. Timen varer i 55 minutter.

SENIORSIRKEL 55

SLYNGE 40 Funksjonell styrke for hele kroppen ved bruk av Slynge. En effektiv og utfordrende økt på 40 minutter.

TABATA 50 Intervallbasert økt som setter krav til både styrke og utholdenhet. Vi jobber oss igjennom to runder med 4 bolker

STERK MED STRIKK 45 En helkroppsøkt med innslag av styrke og utholdenhet ved bruk av ministrikk. Timen varer i 45 minutter og passer alle uavhengiv av nivå.

STERK & SMIDIG 45 Funksjonell trening hvor du styrer intensitet og vanskelighetsgrad selv. Vi setter fokus på styrke, stabilitet og bevegelighet i hele kroppen ved bruk av egen kroppsvekt og frivekter.

KRAFT 50 Dette er en utfordrende helkroppsøkt helt uten utstyr.

ETTER SKOLETID 45 Helt egen gruppetime for Aktivitetens ungdom! Dette er en intervallbasert styrketrening med fokus på treningsglede, mestring og funksjonelle øvelser. Timen blir ledet av våre ungdomsinstruktører Vilja, Marit og Erica!

RÅSTERK 50 Baseres på AMRAP (as many rounds as possible) og er delt i tre deler. En leken og utfordrende time hvor man styrer intensiteten selv - her kan alle bli med uansett utgangspunkt!

KONDISPULS m/STYRKE 50 er en intervallbasert økt som skiller seg ut fra andre timer på planen, med innslag av både styrke og kondisjon. Her jobber vi sammen for å klare de ulike utfordringene og heier på hverandre!


1000REP 50 En skikkelig utfordring - 10 øvelser✖️10 repetisjoner✖️10 runder! Alle jobber ut i fra eget utgangspunkt og i sitt tempo, instruktør motiverer og sørger for at alle får kjenne på mestringfølelsen!

AKTIVITETSBOKSEN


UKAS ØKT50

DAGENS ØKT

FREDAGSØKTA

BEVEGELIGHET 40

Aktiviteten Treningssenter

FULL FRIHET - INGEN BINDINGSTID!

Bli medlem