Høstsesong 2018

Etter en herlig, varm sommer er vi på Aktiviteten nå klar for en ny gruppetimesesong!

Vi har noen nyheter å by på:

På onsdager kl 19 kan du være med Charlotte på en time med fokus på mage, rygg og kjerne. Timen bygger på pilatesøvelser, men flettes sammen med mer tradisjonell styrke for disse muskelgruppene. Velkommen til MageRygg+

 

Vår kjære Marie er denne høsten tilbake med time på torsdager kl 19! Denne gangen med en egenkoreografert time som har fått navnet Rytme & Puls. I denne timen er det energien i musikken som driver oss, sier Marie. Vi veksler mellom høy og lavere intensitet, og vi skifter stil og "moves" fra sang til sang.Timen har stort sett enkel koreografi og også noen høypuls-låter. Den grunnleggende ideen bak timen er at vi skal ha det gøy mens vi gir alt, sier hun. Vi kan nesten ikke vente! Er du klar?

Sesongstart betyr også gjensyn med noen faste, populære timer: Jan Roger er tilbake med SykkelPuls mandager kl 18. Josefina er klar for en ny sesong som Basisballinstruktør. Styrke 2 med Aina går nå på tirsdager. Onsdager blir det morgenspinning med Marie Ødegård Johnsen. Og en ekstra gladmelding: Marte er klar for GodHelgSykkel fra 21/9! Dette er bare noen av de timene du kan delta på hos oss i høst.

Vi starter sesongen fra første uken i september og fyller på med timer utover høsten! Vi ses!Artikler

Åpen dag på Aktiviteten

Velkommen søndag 5.5 fra kl 10.00!

Løpegruppe

Det er vår og Aktivitetens løpegruppe er tilbake!

Ny Slyngetime

Vi introduserer SlyngeSirkel!

Styrketime på Os

Gladmelding til våre medlemmer på OS!

Juletilbud 2018

Meld deg inn med vårt juletilbud og du får tilgang til alle våre tre avdelinger og gruppetimer!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no