Bli kjent med oss på Aktiviteten

Vi inviterer til åpen dag på Aktiviteten!


Denne dagen kan du være med på introtimer av nye og eksisterende gruppetimer, delta på ulike konkurranser og trekninger av spennende premier, samt slå av en prat med oss og andre medlemmer. En ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med senteret og våre ansatte!

Påfølgende uke kan alle som ønsker å prøve våre fasiliteter, trene gratis i betjente tider. Det vil også være muligheter for å benytte seg av kampanjer på medlemskap og timer med personlig trener.

Program for dagen:

• 10.30-11.00 NYHET! SOMA MOVE
• 11.15-11.45 SLYNGE NYBEGYNNER
• 12.00-12.30 NYHET! LØPE INNE
.
Enkelt måltid fra Rørosmeieriet for de som trenger påfyll fra 12.30

• 13.00 STAKEKONKURRANSE
• 13.30 SLEDEKONKURRANSE
• 14.00 ROMASKINKONKURRANSE
.
Nyheten SomaMove kommer som fast time fra høsten, men allerede nå kan du få være med på en intro-time med Aina. Soma Move er ikke dans, men anses som en holistisk treningsform, da den rent fysisk omfatter alle treningsbare aspekter, som styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. I tillegg jobber man med det myke, og opplevelsen av å arbeide med kroppen som en enhet er sentral. SOMA MOVE® bygger på en intensjon om å gjøre effektive, sammenhengende ("flow") bevegelser for å fremme en naturlig, funksjonell og veltrent kropp. Ordet SOMA betyr kropp på gresk og ble derfor et naturlig navn på konseptet, da man jobber med kroppen som eneste "verktøy". SOMA MOVE® er atletisk, men ikke hardt. Det myke møter det sterke, og det sterke møter det myke. SOMA MOVE® er en treningsform som passer absolutt alle. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten!
Løpe Inne er også nyhet fra høsten. Vi løper en felles intervalløkt på møllene i treningsrommet. DU løper i ditt eget tempo og styrer dermed intensiteten selv. Timen starter med progressiv oppvarming for så å fortsette med et knippe intervaller. Vi avslutter med kort nedtrapping.

Dørene åpner klokken 10.00! Det vil bli enkel servering mellom introtimer og konkurranser. Det er lagt opp til at man kan være med på alle aktiviteter gjennom dagen, eller ta turen innom og bli med på det man ønsker. Det vil selvfølgelig være mulig å trene selv, få omvisning av våre lokaler og gjøre avtaler med våre trenere for treningsveiledning.

Velkommen til en trivelig, sosial og aktiv søndag på Aktiviteten!
.


Artikler

Løpegruppe

Det er vår og Aktivitetens løpegruppe er tilbake!

Ny Slyngetime

Vi introduserer SlyngeSirkel!

Styrketime på Os

Gladmelding til våre medlemmer på OS!

Juletilbud 2018

Meld deg inn med vårt juletilbud og du får tilgang til alle våre tre avdelinger og gruppetimer!

AktivSpinn

Trening for deg som har gjennomgått kreftbehandling.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no